Mini Session

The Christmas Experience

VOLZET

Mini Session

The Mini Experience

Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk! De Christmas Mini Experiences! Er zijn maar liefst 3 verschillende thema's die plaatsvinden op verschillende data. Scroll even door de mogelijkheden en kies jouw favoriet uit!

Waarom een Mini Experience?

De Mini Experience is een kleinere foto sessie dan de Boutique Experience. Dat wil zeggen een gezellige, beknopte fotoreportage met een aantal professioneel nabewerkte foto's reeds inbegrepen.

Ideaal voor kerstkaartjes en geschenkjes!
Ja, de foto's worden met dezelfde kwaliteit afgewerkt!
Ja, je zal zelf kunnen kiezen welke foto je het leukste vindt!
Ja, ik zorg ook voor die unieke About you stijl in JOUW Mini Experience!

Wat houdt het in?

geen newborn -baby, enkel vanaf zelfstandig zittend

Kies jouw favoriete setting!

Under the mistletoe

Silent white night

Santa's little helpers

Under the mistletoe

DEZE OPNAMES ZIJN VOLZET.

Deze klassieke en cozy setting is bedacht voor de Christmas lover pure sang. Dieprode en bruine tinten met betoverende kerstlichtjes op de achtergrond. Kleine sfeervolle kerst props zoals pluche rendiertjes, fluffy tapijtjes of een gezellige kerstmok maken het plaatje compleet.

Silent white night

DEZE OPNAMES ZIJN VOLZET.

De lichtste en meest romantische setting van de drie, dat is de 'Silent white night'. Een pure en fragile sfeer voor wie houdt van zachte maar toch sfeervolle foto's. We kunnen het geheel compleet maken met een slee'tje of jawel, een schommeltje! Afgewerkt met grote witte cadeaus, betoverende kleine lichtjes en pluche rendiertje om te knuffelen.

Santa's little helpers

DEZE OPNAMES ZIJN VOLZET.

Voor de kleine (en grote) kerstelfjes die graag Santa een handje willen helpen dit jaar, voor hen staat ons kerst keukentje paraat! We gaan aan de slag in de keuken van Santa Claus! Met de deegroller en het kerstdeeg, snoepen van Santa's koekjes en ploeteren de bloem in het rond!

Reserveren

Doordat we meer aanvragen ontvangen dan dat er plaats beschikbaar is, werken we met vaste boekings momenten. Daartussen is de agenda gesloten en is het niet mogelijk te reserveren.  

Het launchmoment voor de Christmas Mini's 2022 zal doorgaan op donderdag 13 oktober om 20h.

Stipt om 20h komen op deze pagina de knoppen naar de agenda online en kan je een reservatie maken. Zoals voor alle fotoreportages streef ik uiteraard ook voor de Mini Experiences steeds voor een meest optimale klantenervaring en lever ik graag enkel kwaliteit af. Hierdoor zijn de beschikbare plaatsen steeds zeer beperkt.

  Snel zijn is dus de boodschap! Hopelijk tot snel! Liefs, Charlotte

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved