Book

The Family Membership

About You Photography is een high-end fotostudio die fotoreportages van A tot Z op maat ontwerpt. Elke klant, elke fotoreportage heeft een uniek verhaal.  Voor mij betekent dat, hoe beter ik elke klant leer kennen, hoe sterker ik het verhaal kan neerzetten. Na een aantal afspraken ken ik minutieus de stijl van het gezin, ben ik een vertrouwd gezicht voor de kindjes en weet ik exact hoe ik de specifieke wensen kan uitwerken. Voor de klant betekent dit zorgeloos ontspannen en genieten want ze weten exact wat te verwachten.

Als vaste klant geniet je daarom van het privilege om steeds voorrang te krijgen bij het maken van een reservatie. Dit in de vorm van een exclusief vaste-klant systeem, namelijk

'the Family Membership'.

Als vaak terugkerende klant word je automatisch opgenomen in onze Family Membership. Dit brengt geen enkele meerkost noch verplichting met zich mee. Dit betekent enkel dat zodra je eenmaal klant bent, je in de toekomst automatisch opnieuw voorrang krijgt om te reserveren.

Member benefits

Als eerste toegang tot de agenda gedurende alle seizoenen.
Voorrang op niet members voor het maken van een reservatie.
Geen extra kostprijs, geen verplichtingen.

Nieuwe klant?

Onz Family Membership heeft reeds zeer veel leden. Dat betekent ook dat er niet doorlopend plaats vrij is voor nieuwe klanten. Ben jij een nieuwe klant en heb je interesse in een afspraak? Dan kan je steeds een aanvraag invullen. Wanneer er plaats vrij komt voor nieuwe klanten, wordt de aanvragenlijst gecontacteerd.

Een aanvraag is uiteraard geen bevestiging noch verplichting voor het maken van een afspraak. Wanneer je wordt gecontacteerd bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.

Vul hier alvast het aanvraagformulier in en laat ons alvast even kennismaken!*
*Een aanvraag invullen kan steeds voor 1 jaar ver. Momenteel kan er worden aangevraagd voor 2023. De agenda van 2024 wordt beschikbaar gesteld tegen het einde van dit jaar.

Aanvraagformulier*

Klik onderaan op de knop om het aanvraagformulier in te vullen :

Aanvraag Boutique Experience

* Wie moet er op de foto, wil je graag specifieke Wall-Art in je huis of liever een tijdloos album...

​Binnen de week nog geen antwoord ontvangen? Kijk zeker je spam folder na!

We respecteren jouw privacy. Je kan op elk moment uitschrijven.

Informatie brochure

Wat fijn dat je interesse hebt in een afspraak! Gezien onze unieke aanpak hebben wij geen doorsnee werkwijze. Bekijk daarom hier nog even wat meer informatie over de prijs en de workflow van een Boutique Experience.
;

Heb je een andere vraag voor mij?

About you Photography

Charlotte D'Hooghe

Adres studio: Knokkestraat 154, 8300 Knokke-Heist
info@aboutyouphotography.be +32 474 23 83 73
BTW BE 0696.993.993

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved