Werkwijze

Boutique Photography

In een wereld waar alles snel moet gaan en speciale momenten aan ons voorbij gaan, neem ik graag de tijd om ze voor je te vereeuwigen. Vandaar dat ik heel bewust kies voor de formule 'Boutique Photography'.

Wanneer je denkt aan boetiek denk je misschien aan de kleine, fijnere kledingzaak of juwelier die kwaliteitsvolle creaties aanbieden, speciaal op maat ontworpen. Diezelfde persoonlijke service zul je niet vaak terugvinden bij grotere ketens.

Vanuit mijn hart en ziel heb ik voor deze werkwijze gekozen. Deze sluit naadloos aan bij mijn visie om dé perfecte foto voor je uit te werken en staat garant voor het nemen van de nodige tijd voor elke klant.

Persoonlijke service, vakkennis én kwaliteit!

Vanuit deze visie bieden we daarom ook onze fotoreportages aan in 3 verschillende Experiences. 
Deze drie verschillende mogelijkheden belichten verschillende stijlen, kies jouw favoriet!

Let's make this All About You!

Aboutyou entry empty 1200

Nice to meet you!

Welke stijl heb je voor ogen? Waar houden jullie van? Voor welke plaats in je huis wens je een mooie souvenir en welke kleuren passen daarbij? Ik luister graag naar al jullie wensen en ideeën! We bespreken welk type Experience je wil vastleggen, wie er op de foto gaat en indien we gaan werken met accessoires.

 

Kort voor de shoot ontvang je nog een infosheet met tips over onder andere de outfit, timings, locatie...

ABOUTYOUPHOTOGRAPHYOUTDOOR-46

Smile... and relax!

Tijdens de fotoreportage gaan we voluit voor een relaxte sfeer zodat iedereen zich comfortabel voelt.

Leuke setting en poses creëren? Of toch liever ongedwongen en spontaan foto's laten nemen? Ik begeleid jullie bij elke opname zodat iedereen zich helemaal kan ontspannen.

Let's go with the flow!

Aboutyou entry 1200

Your souvenirs

Ik verwelkom jullie graag terug in de showroom om het resultaat op groot scherm te bekijken. Geniet van een kopje koffie en kies jullie favoriete beelden

Elke Experience heeft reeds een Fine-Art box of album met jullie favoriete foto's inbegrepen. Graag ook een blikvanger voor in je interieur? Of wil je een mooi geschenk voor de grootouders of meter/peter? Ik help je graag bij het uitkiezen van je souvenirs, alles is mogelijk!

Pricing

Een Experience start vanaf 550€ en kan vrijblijvend uitgebreid worden met extra foto's en souvenirs naar keuze.

In je Experience is reeds een stijlvol album of doos met 6 foto's inbegrepen in de prijs. De keuze van de foto's en de afwerking ervan kun je maken tijdens onze tweede afspraak in de showroom.

  • Bespreking en uitwerking van je Experience

  • Fotoreportage en bestelsessie in de showroom

  • Fine art album / box (15x20cm) inclusief 6 professioneel nabewerkte foto's (mogelijkheid tot extra keuze)

Ik zorg voor een gedetailleerd overzicht van alle producten, professionele begeleiding en ondersteuning afgestemd op zowel je wensen als budget! Helemaal klaar voor je About you-Experience?

Ik bied je graag een unieke service, van begin tot eind. Om hier voluit voor te kunnen gaan, is het aantal plaatsen per jaar beperkt. Plan dus zeker ruim op voorhand jouw shoot in via onze afsprakentool . Kom je van ver? Dan kunnen we de shoot en het kiesmoment op dezelfde dag laten doorgaan. Contacteer me voor meer info!