Aanbod

Boutique Photography

In een wereld waar alles snel moet gaan en speciale momenten aan ons voorbij gaan, neem ik graag de tijd om ze voor je te vereeuwigen. Vandaar dat ik heel bewust kies voor de formule ‘Boutique Photography’.

Wanneer je denkt aan boetiek denk je misschien aan de kleine, fijnere kledingzaak of juwelier die kwaliteitsvolle creaties aanbieden, speciaal op maat ontworpen. Diezelfde persoonlijke service zul je niet vaak terugvinden bij grotere ketens.

Vanuit mijn hart en ziel heb ik voor deze werkwijze gekozen. Deze sluit naadloos aan bij mijn visie om dé perfecte foto voor je uit te werken en staat garant voor het nemen van de nodige tijd voor elke klant.

Persoonlijke service, vakkennis én kwaliteit!

Vanuit deze visie bieden we daarom ook onze fotoreportages aan in 4 verschillende Experiences.

Let’s make this All About You!

Making memories memorable

Laat je foto’s tot leven komen!

Elke box en ieder album wordt minutieus afgewerkt. Ik ga voluit voor kwaliteit met een luxueuze toets! Tijdens het showmoment in de studio bepalen we samen de details van jullie souvenirs zodat ze helemaal aansluiten bij jullie stijl.
the fine art box

The Fine Art Box

De Fine-Art boxen presenteren niet alleen de foto’s op een unieke manier, het zijn ook meteen prachtige blikvangers in je interieur! Kleur, materiaal of afmeting, je kiest de box helemaal aangepast aan jullie smaak! De uitgekozen foto’s worden op luxueus Lustre papier afgedrukt, voorzien van een mooie stijlvolle passe-partout. Gezien ze op deze manier worden los bewaard, worden ze stuk voor stuk pareltjes om je huis mee aan te kleden!
the fine art album

The Fine Art Album

Met het Fine-Art Album breng je ongetwijfeld het meest tijdloze souvenir in huis! Ook deze afwerking kun je helemaal zelf samenstellen. Wens je hem uit te leggen op de salontafel of als accent op je dressoir? Gegarandeerd stop je even om te bladeren en opnieuw te genieten van de mooie momenten! Om een jarenlange kwaliteit te garanderen worden ook hier de foto’s afgedrukt op luxueus Lustre papier. Een niet te missen aandenken aan jullie Experience!

Laat je inspireren

Details maken alle verschil. Laat je foto’s geheel tot hun recht komen met kwaliteitsvolle afwerkingen die tot in de kleinste puntjes hun pracht in de verf zetten. In de collectie kunt u o.a. Fine-Art albums en boxen, canvassen, dibond en acryl terugvinden. Met een waaier aan exclusieve kleuren en materialen maken deze producten je belevenis helemaal compleet. Ook leuk om cadeau te geven!
About You Photography
Al van zolang ik me kan herinneren speelt fotografie een grote rol in mijn leven. Kleine Charlotte werd betoverd door de befaamde foto’s van Anne Geddes, als tiener had ik altijd een fototoestel op zak om de wereld vast te leggen…
Charlotte D'Hooghe - About You Photography
Ik bied je graag een unieke service, van begin tot eind. Om hier voluit voor te kunnen gaan, is het aantal plaatsen per jaar beperkt. Plan dus zeker ruim op voorhand jouw shoot in via onze afsprakentool . Kom je van ver? Dan kunnen we de shoot en het kiesmoment op dezelfde dag laten doorgaan. Contacteer me voor meer info!

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved