Boutique

The Boutique Experience

Mijn persoonlijk stokpaardje, mijn absolute favoriet, dat is The Boutique Experience. Tijdens deze Experience gaan we àll in!

Tijdens deze reportages maken we werk van die foto's waar jij al ZO lang van droomt! Eindelijk eens een mooie gezinsfoto die je al zo lang graag wil? Of eens een prachtige foto van de kindjes voor ze groot worden?

Ik luister naar wat jij belangrijk vindt, welke settings jij van houdt, welke kleuren je graag ziet, welke sfeer, ... Noem maar op! Ik hou ervan om je fotoreportage te personaliseren zodat die perfect bij jullie past. Ik puzzel jouw wensen samen met mijn expertise om jouw droomfoto's te realiseren.

Let's make this All About You!

Wat is inbegrepen?

3 unique experiences

Omdat fotografie voor iedereen anders is en elke smaak persoonlijk is bieden we daarom ook deze fotoreportages aan in 3 verschillende stijlen.

Deze drie verschillende mogelijkheden belichten een verschillende sfeer, kies jouw favoriet!
About to shoot

Portrait

De Portait Experience is geschikt voor wie houdt van zachte, romantische en tijdloze foto's. In deze foto's vinden we vaak zachte kleuren terug, dromerig licht en feeërieke settings.

Deze sessies kunnen zowel in de studio als buiten doorgaan. Alles hangt af van jouw wensen en de sfeer waarvan je houdt!
boutique indoor

Lifestyle

Deze Experience uit zich in zeer spontane, ongedwongen poses en iets rauwere afwerking. In de foto's vinden we in tegenstelling tot de Portrait Experience iets hardere contrasten en kleuren terug.

We gaan zeer los te werk en gaan voor spontane, niet geposeerde foto's. Deze stijl kan zowel in de studio, bij uw thuis als op locatie.

Storytelling

Deze Experience is zeer uniek in zijn stijl, een sessie met sprookjesachtige settings bij uw thuis. Vooraf bespreken we de sfeer, tijdens de shoot gaan we bij je thuis op zoek naar leuke hoekjes en kantjes als basis voor de feeërieke setting.

We creëren als het ware een mini-wereldje rondom de kids. Het resultaat is om te koesteren: dromerige foto's die het verhaal van je zoon of dochter in één oogopslag vertellen. Storytelling Experience kan vanaf het moment dat kinderen zelfstandig kunnen zitten (max. 2 kinderen).

Fine Art

In je Experience is reeds een Fine Art Album of Fine Art doos naar keuze met maar liefst 12 professioneel nabewerkte foto's inbegrepen. De keuze van de foto's en de afwerking ervan kun je maken tijdens onze tweede afspraak in de showroom.

Ook hier luister ik opnieuw naar jouw wensen!

Welke stijl heeft jullie interieur, op welke plaats heb je graag jouw Wall Art? Ik sta jullie graag vrijblijvend bij met advies over kleuren, afmetingen, materialen en zo veel meer! Ik zorg voor een gedetailleerd overzicht van alle producten, professionele begeleiding en ondersteuning afgestemd op zowel je wensen als budget!

Helemaal klaar voor je About you-Experience? Let's make this All About You!

  Making memories memorable

  Laat je foto’s tot leven komen!

  Bij een Boutique Experience ligt de nadruk op tijdloze, tastbare herinneringen. Daarom is er al meteen een Fine-Art box of album met minimum 12 van jullie favoriete foto's inbegrepen! Tijdens het showmoment kan jij helemaal zelf kiezen welke foto’s we zullen afwerken. Na een professionele nabewerking worden deze afgedrukt in jouw album of box naar keuze.

  We gaan voluit voor kwaliteit met een luxueuze toets! We bepalen samen de details van jullie souvenirs zodat ze helemaal aansluiten bij jullie stijl.
  the fine art box

  The Fine Art Box

  De Fine-Art boxen presenteren niet alleen de foto's op een unieke manier, het zijn ook meteen prachtige blikvangers in je interieur! Kleur, materiaal of afmeting, je kiest de box helemaal aangepast aan jullie smaak! De uitgekozen foto's worden op luxueus Lustre papier afgedrukt, voorzien van een mooie stijlvolle passe-partout. Gezien ze op deze manier worden los bewaard, worden ze stuk voor stuk pareltjes om je huis mee aan te kleden!
  the fine art album

  The Fine Art Album

  Met het Fine-Art Album breng je ongetwijfeld het meest tijdloze souvenir in huis! Ook deze afwerking kun je helemaal zelf samenstellen. Wens je hem uit te leggen op de salontafel of als accent op je dressoir? Gegarandeerd stop je om te bladeren en opnieuw te genieten van de mooie momenten! Om een jarenlange kwaliteit te garanderen worden ook hier de foto's afgedrukt op luxueus Lustre papier. Een niet te missen aandenken aan jullie Experience!

  Laat je inspireren

  Details maken alle verschil.

  Laat je foto’s geheel tot hun recht komen met kwaliteitsvolle afwerkingen die tot in de kleinste puntjes hun pracht in de verf zetten. In de collectie kunt u o.a. Fine-Art albums en boxen, canvassen, dibond en acryl terugvinden. Met een waaier aan exclusieve kleuren en materialen maken deze producten je belevenis helemaal compleet. Ook leuk om cadeau te geven!
  "
  About You Photography
  Al van zolang ik me kan herinneren speelt fotografie een grote rol in mijn leven. Kleine Charlotte werd betoverd door de befaamde foto’s van Anne Geddes, als tiener had ik altijd een fototoestel op zak om de wereld vast te leggen...
  Charlotte D'Hooghe - About You Photography

  Informatie brochure

  Wat fijn dat je interesse hebt in een afspraak! Gezien onze unieke aanpak hebben wij geen doorsnee werkwijze. Bekijk daarom hier nog even wat meer informatie over de prijs en de workflow van een Boutique Experience.
  ;
  Ik bied je graag een unieke service, van begin tot eind. Om hier voluit voor te kunnen gaan, is het aantal plaatsen per jaar beperkt. Plan dus zeker ruim op voorhand jouw shoot in via onze afsprakentool . Kom je van ver? Dan kunnen we de shoot en het kiesmoment op dezelfde dag laten doorgaan. Contacteer me voor meer info!

  Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved