Boutique

The Boutique Experience

Mijn persoonlijk stokpaardje, mijn absolute favoriet, dat is The Boutique Experience. Tijdens deze Experience gaan we àll in!

Tijdens deze reportages maken we werk van die foto’s waar jij al ZO lang van droomt! Eindelijk eens een mooie gezinsfoto die je al zo lang graag wil? Of eens een prachtige foto van de kindjes voor ze groot worden?

Ik luister naar wat jij belangrijk vindt, welke settings jij van houdt, welke kleuren je graag ziet, welke sfeer, … Noem maar op! Ik hou ervan om je fotoreportage te personaliseren zodat die perfect bij jullie past. Ik puzzel jouw wensen samen met mijn expertise om jouw droomfoto’s te realiseren. Let’s make this All About You!

  Wat krijg je?

  3 unique experiences

  Omdat fotografie voor iedereen anders is en elke smaak persoonlijk is bieden we daarom ook deze fotoreportages aan in 3 verschillende stijlen.

  Deze drie verschillende mogelijkheden belichten een verschillende sfeer, kies jouw favoriet!
  About to shoot

  Portrait

  De Portait Experience is geschikt voor wie houdt van zachte, romantische en tijdloze foto’s. In deze foto’s vinden we vaak zachte kleuren terug, dromerig licht en feeërieke settings.

  Deze sessies kunnen zowel in de studio als buiten doorgaan. Alles hangt af van jouw wensen en de sfeer waarvan je houdt!
  boutique indoor

  Lifestyle

  Deze Experience uit zich in zeer spontane, ongedwongen poses en iets rauwere afwerking. In de foto’s vinden we in tegenstelling tot de Portrait Experience iets hardere contrasten en kleuren terug.

  We gaan zeer los te werk en gaan voor spontane, niet geposeerde foto’s. Deze stijl kan zowel in de studio, bij uw thuis als op locatie.

  Storytelling

  Deze Experience is zeer uniek in zijn stijl, een sessie met sprookjesachtige settings bij uw thuis. Vooraf bespreken we de sfeer, tijdens de shoot gaan we bij je thuis op zoek naar leuke hoekjes en kantjes als basis voor de feeërieke setting.

  We creëren als het ware een mini-wereldje rondom de kids. Het resultaat is om te koesteren: dromerige foto’s die het verhaal van je zoon of dochter in één oogopslag vertellen. Storytelling Experience kan vanaf het moment dat kinderen zelfstandig kunnen zitten (max. 2 kinderen).

  Fine Art

  In je Experience is reeds een Fine Art Album of Fine Art doos naar keuze met maar liefst 12 professioneel nabewerkte foto’s inbegrepen. De keuze van de foto’s en de afwerking ervan kun je maken tijdens onze tweede afspraak in de showroom.

  Ook hier luister ik opnieuw naar jouw wensen!

  Welke stijl heeft jullie interieur, op welke plaats heb je graag jouw Wall Art? Ik sta jullie graag vrijblijvend bij met advies over kleuren, afmetingen, materialen en zo veel meer! Ik zorg voor een gedetailleerd overzicht van alle producten, professionele begeleiding en ondersteuning afgestemd op zowel je wensen als budget!

  Helemaal klaar voor je About you-Experience? Let’s make this All About You!

   Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved