About me

Al van zolang ik me kan herinneren speelt fotografie een grote rol in mijn leven. Kleine Charlotte werd betoverd door de befaamde foto’s van Anne Geddes, als tiener had ik altijd een fototoestel op zak om de wereld vast te leggen.

Het was dan ook geen toeval dat ik als 19-jarige startte bij een gerenommeerd fotograaf in Knokke-Heist. Ik assisteerde tijdens opnames, begeleidde klanten en was verantwoordelijk voor het digitaal nabewerken van de foto’s. Meer dan 10 jaar lang deed ik mijn job met hart en ziel, meer dan 10 jaar lang leerde ik ‘zien’. Het was pas toen ik zelf mama werd, dat het begon te kriebelen om zelf achter de lens te staan.

2016: about me werd about you!

Als gevoelsmens ben ik snel geëmotioneerd door de wereld rondom mij. Daarom is een foto voor mij pas perfect als hij veel emotie bevat. Ik wil momenten in het leven weergeven, die na verloop van tijd waardevolle herinneringen worden. Want foto’s zijn één van de weinige dingen die generaties lang bewaard worden.

About You Photography is dan ook geen toevallige naam. Ik hou ervan om jouw verhaal vast te leggen. Ik luister naar jouw dromen en ideeën om heel persoonlijke shots te kunnen capteren. Fotografie weerspiegelt voor mij het leven. Naturel, ongedwongen en een tikje sprookjesachtig. Exact zoals we het ons graag willen herinneren.

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved