Experiences

Fotografie is voor iedereen anders en elke smaak is persoonlijk. Daarom kan je in de Boutique Experience ook jouw favoriet genre uit kiezen, zo komen we zoveel mogelijk jouw specifieke wensen tegemoet!

Portrait

Wil je jouw newborn, kleuter of nearly teenager op de gevoelige plaat vastleggen? Of droom je ervan om eindelijk eens mooie foto’s te hebben van het gezin? The Portrait Experience puts you in the spotlight! De sessie kan zowel in de studio als buiten doorgaan. Alles hangt af van jouw wensen en de sfeer waarvan je houdt.

Lifestyle

‘Capture the moment’, dat is waar Lifestyle Experience om draait. Deze sessies typeren zich als ongedwongen, naturelle foto's.

Je dochter die lachend springt op bed, een newborn die de wereld ontdekt vanuit zijn wiegje, je zoon die schaterlacht om zijn kattenkwaad, … het lijken misschien alledaagse dingen, maar door ze vast te leggen worden het prachtige herinneringen. Dankzij de losse aanpak zijn de emoties puur en weerspiegelen de foto’s het karakter van je kind.

Lifestyle Experience komt het best tot z’n recht bij je thuis, maar kan indien gewenst ook in de studio. Dit in de vorm van onze 'White Sessions'.

Storytelling

Je kroost als hoofdpersonage in hun eigen sprookje? Storytelling Experience makes dreams come true. Vooraf bespreken we de sfeer, tijdens de shoot gaan we bij je thuis op zoek naar leuke hoekjes en kantjes als basis voor de feeërieke setting. We creëren een mini-wereldje rondom de kids. Het resultaat is om te koesteren: dromerige foto’s die het verhaal van je zoon of dochter in één oogopslag vertellen. De vallende avond of een speciale lichtinval geeft de foto’s nog die extra ‘fairytale spark’. Storytelling Experience kan vanaf het moment dat kinderen zelfstandig kunnen zitten (max. 2 kinderen).

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved