Bij About You Photography draait alles om Boutique Photography. Een unieke manier om speciale momenten te vereeuwigen, met aandacht voor emoties en de perfecte foto. Persoonlijke service staat hierbij centraal. Vanuit deze visie doen wij niet aan massashoots, maar wordt de nodige tijd voor elke klant genomen.
LET'S MAKE THIS ALL ABOUT YOU!

The Boutique Experience

Mijn persoonlijk stokpaardje, mijn absolute favoriet,
dat is The Boutique Experience. Tijdens deze Experience gaan we àll in!

Tijdens deze reportages maken we werk van die foto's waar jij al ZO lang van droomt! Eindelijk eens een mooie gezinsfoto die je al zo lang graag wil? Of eens een prachtige foto van de kindjes voor ze groot worden?

Ik luister naar wat jij belangrijk vindt, welke settings jij van houdt, welke kleuren je graag ziet, welke sfeer, ... Noem maar op! Ik hou ervan om je fotoreportage te personaliseren zodat die perfect bij jullie past. Ik puzzel jouw wensen samen met mijn expertise om jouw droomfoto's te realiseren.

Let's make this All About You!

The Boutique Experience - Studio

De studio blijft het ganse jaar rond een tijdloze klassieker.

Je kan kiezen voor een White session op een stijlvolle, witte achtergrond of een Fine-Art session in kleuren naar keuze. Wil je graag eens je kindjes samen laten fotograferen, of elk apart? En misschien ook eens een gezinsfoto? Dat kan allemaal! We werken de reportage zowel qua stijl als kleur helemaal uit op maat van jullie wensen!

Nog geen idee wat te kiezen? Scroll alvast eens door het aanbod op de website en de socials en kies de Experience die bij jou past!

The Boutique Experience - Outdoor

Genieten van de heerlijke herfsttinten dit najaar? Dan is deze Outdoor Boutique Experience wat voor jou!

We bepalen samen een locatie afgestemd op jouw voorkeuren! Zie je graag riet of liever het bos? Veel bruine tinten of liever meer groen? Het kan allemaal! Ik hou ervan om je fotoreportage te personaliseren zodat die perfect bij jullie past. Ik puzzel jouw wensen samen met mijn expertise om jouw droomfoto’s te realiseren.

Nog geen idee wat te kiezen? Scroll alvast eens door het aanbod op de website en de socials en kies de Experience die bij jou past!

Boutique

Experience

€1179,-

Portfolio

Ontdek alvast het aanbod terwijl je wacht...

Unieke ervaring

Ik bied je graag een unieke service, van begin tot eind. Om hier voluit voor te kunnen gaan, is het aantal plaatsen zeer beperkt.  Leg dus zeker zo snel mogelijk jouw reservatie vast, vol is vol!

Heb je nog vragen over de inhoud? Klik nog even door naar het aanbod op de website om meer uitleg te verkrijgen! I can't wait to meet you!

Charlotte

Charlotte D'Hooghe - About You Photography

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved