Bij About You Photography draait alles om Boutique Photography. Een unieke manier om speciale momenten te vereeuwigen, met aandacht voor emoties en de perfecte foto. Persoonlijke service staat hierbij centraal. Vanuit deze visie doen we niet aan massashoots, maar wordt de nodige tijd voor elke klant genomen.
LET'S MAKE THIS ALL ABOUT YOU!

The Boutique Experience

Mijn persoonlijk stokpaardje, mijn absolute favoriet,
dat is The Boutique Experience. Tijdens deze Experience gaan we àll in!

Tijdens deze reportages maken we werk van die foto's waar jij al ZO lang van droomt! Eindelijk eens een mooie gezinsfoto die je al zo lang graag wil? Of eens een prachtige foto van de kindjes voor ze groot worden?

Ik luister naar wat jij belangrijk vindt, welke settings jij van houdt, welke kleuren je graag ziet, welke sfeer, ... Noem maar op! Ik hou ervan om je fotoreportage te personaliseren zodat die perfect bij jullie past. Ik puzzel jouw wensen samen met mijn expertise om jouw droomfoto's te realiseren.

Let's make this All About You!

Studio - Fine Art

De naam Fine-Art zegt het zelf. Tijdens deze Experience gaan we de stijlvolle, ietwat kunstige toer op. We werken samen tijdloze karakter foto's uit op basis van het kleurenpalet die jij voor ogen ziet.

Heb je een strak interieur met veel zwarte en donkere accenten? Dan trekken we dit door in je foto's. Grijze achtergrond, donkere kledij, .. Of net liever alles licht en luchtig met warme beige tinten? Alles wordt op maat vorm gegeven afhankelijk van jullie wensen!

Wil je graag eens je kindjes samen laten fotograferen, of elk apart? En misschien ook eens een gezinsfoto? Dat kan allemaal!

Nog geen idee wat te kiezen? Scroll alvast eens door het aanbod op de website en de socials en kies de Experience die bij jou past!

Studio - White Session

De White Session is intussen al een terugkerende favoriet van veel About you klanten. De zachte, huiselijke setting geeft een gezellige en warme toets aan je foto's. Deze Experience komt het mooiste tot z'n recht als we werken met lichte en zachte tinten in de kledij. Alles licht, puur en fragile.

Ook deze setting is mogelijk voor kindjes alleen en/of gezinsfoto's (tot 4 personen!)

Nog geen idee wat te kiezen? Scroll alvast eens door het aanbod op de website en de socials en kies de Experience die bij jou past!

Boutique

Experience

€1179,-

Portfolio

Ontdek alvast het aanbod terwijl je wacht...

Unieke ervaring

Ik bied je graag een unieke service, van begin tot eind. Om hier voluit voor te kunnen gaan, is het aantal plaatsen zeer beperkt.  Leg dus zeker zo snel mogelijk jouw reservatie vast, vol is vol!

Heb je nog vragen over de inhoud? Klik nog even door naar het aanbod op de website om meer uitleg te verkrijgen! I can't wait to meet you!

Charlotte

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved