Once in a lifetime

The Boutique Experience

De ‘Once in a lifetime Experience’ omvat niet 1 maar liefst TWEE Boutique Experiences voor de twee meest speciale momenten ooit in jouw leven.. namelijk jouw zwangerschap en de allereerste newborn foto’s van jouw kindje!

1 moment op de 1.000.000, waarschijnlijk wel de meest bijzondere uit ons leven.

Bij het reserveren van het Once in a lifetime pakket verzilver jij jouw plaats niet alleen voor een zwangerschapsreportage in een Experience stijl helemaal naar keuze, ook maak ik mijn agenda helemaal vrij voor de komst van jouw kleintje! Dit luxe pakket verzekert jou dus ook mijn flexibiliteit om jouw baby’tje te fotograferen binnenin de allereerste 14 dagen na geboorte.

Omwille van deze aangeboden flexibiliteit in mijn -anders volzette- agenda zijn er slechts een zeer beperkt aantal plaatsen per jaar om een ‘Once in a lifetime Experience’ in te boeken.

Verwacht jij binnenkort jouw kleine spruit, neem dan spoedig contact met me op om te bespreken of jouw uitgerekende datum nog beschikbaar is in mijn agenda! (DD tussen maart-mei niet mogelijk!)

  Wat krijg je?

  lifestyle

  Baby Couture

  In dit pakket gaan we the extra mile, ik sta geheel voor jullie beschikbaar met expertise, tijd, een luisterend oor en vooral ontzettend veel liefde om jullie droom te verwezelijken!
  portrait experience

  Zwangerschaps reportage

  Deze periode is voor veel aanstaande mama’s een moment waarbij alles, letterlijk en figuurlijk, wat uit balans voelt. Je voelt je misschien wat onzeker door de extra kilo’s maar je wil toch graag een mooie herinnering aan deze fijne periode.

  Ik neem je graag onder mijn vleugels om te luisteren naar waar je van houdt, waar jouw pijnpuntjes liggen en waar je je goed mee voelt.

  Vervolgens gids ik je door de poses heen zodat je zelfzeker en stralend op de foto’s staat. Uiteraard neem ik ook heel graag de tijd voor een prachtige herinnering samen met je partner en aanstaande grote broer of zus.

  Newborn reportage

  Ik plan voor jullie alvast een optie in 14 dagen na jouw uitgerekende datum voor de allereerste fotoreportage van jouw kleintje. Uiteraard kan het altijd zijn dat jouw baby’tje beslist om wat vroeger of later te komen. Wanneer dat het geval zou zijn, geniet je van mijn flexibiliteit om deze optie te gaan verschuiven naar een datum die jullie beter past!

  Ook hier vul je deze reportage geheel in met je eigen wensen. We fotograferen je kleintje eens alleen, eens samen met mama, samen met papa en de nieuwe fiere grote broer of zus en.. natuurlijk jullie nieuwe gezinnetje samen!

  We werken helemaal op het tempo van jouw kindje en voorzien voldoende tijd. Zo is er zeker ruimte voor extra voeding, verse luiertjes en vooral héél veel knuffels!

  Fine Art

  In elke Experience, zowel voor je zwangerschap als de newborn reportage, is reeds een Fine Art Album of Fine Art doos naar keuze met maar liefst 12 professioneel nabewerkte foto’s inbegrepen. De keuze van de foto’s en de afwerking ervan kun je maken tijdens onze tweede afspraak in de showroom.

  Ook hier luister ik opnieuw naar jouw wensen!

  Welke stijl heeft jullie interieur, op welke plaats heb je graag jouw Wall Art? Ik sta jullie graag vrijblijvend bij met advies over kleuren, afmetingen, materialen en zo veel meer! Ik zorg voor een gedetailleerd overzicht van alle producten, professionele begeleiding en ondersteuning afgestemd op zowel je wensen als budget!

  Helemaal klaar voor je About you-Experience? Let’s make this All About You!

   Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved