Communie 2023

Bij About You Photography draait alles om Boutique Photography. Een unieke manier om speciale momenten te vereeuwigen, met aandacht voor emoties en de perfecte foto. Persoonlijke service staat hierbij centraal. Vanuit deze visie doen wij niet aan massashoots, maar wordt de nodige tijd voor elke klant genomen.

Let’s make this All About You!

Proficiat

Jullie hebben binnenkort een communicant, wat fijn! ❤︎

Ik hou er altijd van om van dit bijzondere moment een heel speciale gebeurtenis te maken. Want waar is die kleine baby toch plots naar toe? En die speelse kleuter? Jouw kleine schat wordt stilletjes aan, elke dag opnieuw, een beetje groter en dus is het hoogtijd om van deze gelegenheid gebruik te maken om ze nog eens op de gevoelige plaat vast te leggen!

The Boutique Experience

Tijdens The Boutique Experience gaan we àll in! Niet alleen zetten we jouw communicant in de kijker, we maken ook van de gelegenheid gebruik om een mooie gezinsfoto te maken of die prachtige foto van je kindjes samen waar je al ZO lang van droomt. Kiezen we voor strand, of groen? Of een paar foto's met jullie huisdier of kijken we om tijdens de sessie met mini paardjes te werken? Jij droomt, ik maak het waar!

Ik luister naar wat jij belangrijk vindt, welke settings jij van houdt, welke kleuren je graag ziet, welke sfeer, ... Noem maar op! Ik hou ervan om je fotoreportage te personaliseren zodat die perfect bij jullie past. Ik puzzel jouw wensen samen met mijn expertise om jouw droomfoto's te realiseren.

Let's make this All About You!

The Communie Experience - Studio

De studio blijft het ganse jaar rond een tijdloze klassieker.

Je kan kiezen voor een White session op een stijlvolle, witte achtergrond of een Fine-Art session in kleuren naar keuze. Wil je ook graag eens je kindjes samen laten fotograferen, of elk apart? En misschien ook eens een gezinsfoto? Dat kan allemaal! We werken de reportage zowel qua stijl als kleur helemaal uit op maat van jullie wensen!

Nog geen idee wat te kiezen? Scroll alvast eens door het aanbod op de website en de socials en kies de Experience die bij jou past!

The Communie Experience - Outdoor

Heerlijk genieten van het zonnetje? Dan is deze Outdoor Boutique Experience wat voor jou!

We bepalen samen een locatie afgestemd op jouw voorkeuren! Zie je graag groen of liever het strand? Veel boho kleuren of liever bloemen? Het kan allemaal! Ik hou ervan om je fotoreportage te personaliseren zodat die perfect bij jullie past. Ik puzzel jouw wensen samen met mijn expertise om jouw droomfoto’s te realiseren.

Nog geen idee wat te kiezen? Scroll alvast eens door het aanbod op de website en de socials en kies de Experience die bij jou past!

Boutique

Communie Experience

€1179,-

Portfolio

Ontdek alvast het aanbod terwijl je wacht...

Unieke ervaring

Ik bied je graag een unieke service, van begin tot eind. Om hier voluit voor te kunnen gaan, is het aantal plaatsen zeer beperkt. Leg dus zeker zo snel mogelijk jouw reservatie vast, vol is vol!

Heb je nog vragen over de inhoud? Klik nog even door naar het aanbod op de website om meer uitleg te verkrijgen!

I can't wait to meet you!

Charlotte

Charlotte D'Hooghe - About You Photography

Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved