Pure woman

The Boudoir Experience

Dear woman, caring mom, loving wife, independent woman ..

Jij plaatst altijd jouw geliefden in de spotlight.Werkt dag in, dag uit zodat zij niets tekort komen.

I see you, I celebrate you!

Wanneer was de laatste keer dat jij ook nog eens werd ge-celebrate? Zou het niet eens hoog tijd zijn om eens jouw authentieke zelf te vereeuwigen? Zomaar.. voor jezelf als herinnering voor later. Of als boost voor je zelfvertrouwen! Of misschien wel als verrassing voor je partner? Want forever young.. we weten allemaal dat dit helaas niet blijft. Hoe fijn zou het niet zijn dat jij als oma’tje een herinnering hebt aan je beauty van nu?

  Inclusief

  Beautiful

  Misschien heb je sinds de kinderen niet meer de meest liefdevolle relatie met je lichaam. Of misschien heb je nog geen kinderen maar voel je je hiervoor toch té onzeker? Misschien ben je blij en dankbaar voor wat jouw lichaam voor jou kan doen maar neemt twijfel altijd wat de bovenhand?

  I feel you. De Pure Woman – Boudoir Experience is dan ook speciaal voor de vrouw die niet gewoon is om te poseren, niet gewoon is om zichzelf eens in de kijker te zetten. Niet voor de topmodellen onder ons maar voor de authentieke, échte, heerlijk pure vrouw!

  Voor jou, pure woman, heb ik met liefde deze Experience ontworpen. Bij het boeken van deze reportage staat meteen een gans -uitsluitend vrouwelijk- team voor jou klaar om je in de watten te leggen. Een kapster om je haren te verzorgen en een make-up artieste om je prachtig op te maken. Terwijl geniet je van een klein hapje en een drankje om alvast wat te ontspannen.

  Daarna neem ik je onder mijn vleugels. Ik luister graag naar wat je wensen zijn. Wil je graag romantisch en discreet? Of wil je liever wat meer sexy en uitdagend? Als vrouw zijnde weet ik uiteraard ook als geen ander dat er altijd zaken zijn waar je meer onzeker over bent dan andere. Je mag me dus gerust toevertrouwen wat je flatterend vindt aan jezelf en wat jouw pijnpuntjes zijn. No worries, your secrets die with me 😉

  Op die manier weet ik perfect hoe ik je voor jou het mooiste in beeld kan brengen! We beginnen samen verkennend aan een paar test shots en ik begeleid je door de poses. Let’s make you look absolutely GORGEOUS woman!

  Meer informatie

  Voor alle fotoreportages streef ik naar een meest optimale klantenervaring en lever ik graag enkel en alleen top kwaliteit af. Dit houdt ook in dat ik voor jou uitgebreid de tijd neem. Zowel tijdens de reportage, als het maken van je keuze, als het afwerken van jouw foto’s. Hierdoor zijn de beschikbare plaatsen steeds zeer beperkt.

  Download hier alvast de brochure voor meer informatie. De deuren voor reservaties gaan steeds een aantal weken vooraf aan de data open. Via de nieuwsbrief kan je vrijblijvend inschrijven voor meer informatie.

   Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved