About to shoot

“About to Shoot” is jouw starters gids om op een eenvoudige manier te leren manueel fotograferen. Via een online platform leer je aan de hand van video modules de eerste stappen naar het manueel te fotograferen.

Van de belangrijkste basisbegrippen tot de eerste stappen in je nabewerking, je ziet me in deze modules alles stap voor stap aan jou uitleggen.

Geheel op je eigen tempo leer je mooie en naturelle foto’s van je kinderen maken!

Als eerste op 23 juli kunnen bestellen met pre-order korting?
About to shoot

Ik wist niet waar te beginnen.

Wist jij dat 2 op 3 mensen die een spiegelreflex toestel bezitten eigenlijk niet weten hoe ze die moeten manueel gebruiken

Herkenbaar, zoveel jaar terug was ik ook één van die twee.

Echt? Ja echt. Ik scrollde ook vaak door de eindeloze technische fotografie websites op internet om na een poos moedeloos en zonder veel meer kennis terug alles af te sluiten.

De overload aan informatie is soms zo groot dat je niet weet waar je moet beginnen want eigenlijk weet je zelfs gewoon niet naar wat je op zoek moet. De liefde voor fotografie was er maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Dan maar terug op automatisch.. en af en toe een lucky shot. Zucht.

Herken jij dit ook?

ZO frustrerend!

About to Shoot

Heb jij knikkend deze puntjes doorgenomen? Dan kan ik jou verder helpen!
About to Shoot is een doelgerichte training met eenvoudig uitleg voor het leren manueel fotograferen van je kinderen. Niet meer en niet minder. Precies dàt wat je nodig hebt. Geen eindeloze technieken die je eigenlijk nooit zult toepassen. Geen overload aan termen die je nooit zult nodig hebben.
About to shoot

Na deze training weet jij:

No more lucky shots! Only gorgeous and intentional shots!

Waarom déze cursus?

Waarom zou jij in deze cursus investeren als je in feite alle informatie al hebt opgezocht en je het toch niet snapt, hoor ik je denken?

Ik snap je, ik wàs je!


Eens ik mezelf door de zure technische appel had gewerkt lag voor mij een oceaan aan dromen te wachten. EINDELIJK de mogelijkheid om dat al die mooie momenten vast te leggen.

Ik wil jou die zure appel besparen en met jou straight to the core gaan!

Ik heb mijn jarenlange ervaring speciaal voor jou gebundeld. IK heb voor jou al het moeilijke werk gedaan, het eindeloos opzoeken, de curussen gevolgd, de ingewikkelde vragen gesteld. Daaruit heb ik voor jou de kern uitgehaald en verpakt in een beknopte en zeer doelgerichte cursus.

No money wasted, no time wasted!
Sinds de opstart van mijn eigen zaak 5 jaar geleden werk ik sinsdien dagelijks aan het optimaliseren van mijn eigen fotografie skills dit wil zeggen:
About You Photography
Charlotte D'Hooghe - About You Photography
About to shoot

Oké, hoe dan?

Na het inschrijven van de training krijg je toegang tot de online About you Photography School.
Je ontvangt:

Ja maar...

Is het wel iets voor mij?

Als je houdt van fotografie en zelf graag wil bepalen hoe jouw foto's er vanaf nu gaan uitzien dan is deze cursus ongetwijfeld voor jou!

Ik heb nog geen ervaring?

Deze cursus is speciaal gemaakt voor wie van 0 begint. Stap voor stap wordt alles eenvoudig uitgelegd. Eens je de eerste technische stukken onder de knie hebt gaan we samen aan de slag met het leuke, creatieve gedeelte!

Ik heb nog geen fototoestel?

In een van de modules zit een basis materialen kennis verwerkt. Ik help je graag op weg om de juiste keuze te maken voor het fototoestel die prijs/kwaliteit bij jou past! Bovendien ontvang je van mij een voucher waarbij je bij aankoop van een camera bij Kamera Express een gratis geheugenkaart van 32GB + gratis sensor cleaning kan verkrijgen!

Ik heb geen tijd?

De cursus blijft toegankelijk wat wil zeggen dat je geheel op je eigen tempo kunt inpikken en oefenen. Heb je al de eerste modules bekeken, neem dan al eens je fototoestel mee wanneer je gaat wandelen of spelen met de kinderen. Oefenen hoeft geen noodzakelijke opdracht te zijn maar integreer het in af en toe in je dag dagelijkse activiteiten!

Ik heb geen budget?

Het is perfect mogelijk om de cursus via een afbetalingsplan aan te gaan. Bovendien kan je de kost van een eventuele camera gerust nog even in de toekomst plannen, de cursus blijft een volledig jaar beschikbaar!

Ik weet het niet, misschien de volgende keer.

De kans is zeer groot dat er geen volgende keer komt. Doorgaans staat de agenda altijd nokvol en heb ik geen tijd voor iets anders dan de boekingen op de agenda. Gezien de vraag steeds maar bleef terug komen maak ik hier graag -vermoedelijk éénmalig- een uitzondering voor.

So let's do it!

Wat:
Een
doelgerichte online opleiding om manueel te leren fotograferen.

See you on the inside!

Grijp deze éénmalige kans om door mij begeleid te worden.

Niet meer knoeien met je toestel en de mooiste momenten missen! Ik startte ook van 0 en leerde door de jaren vele kneepjes van het vak. Hierdoor weet ik precies wat JIJ nodig hebt om van start te gaan!

Heb je nog vragen? Geef me een seintje! Ik help je graag verder!

Tot snel! Liefs, Charlotte ♡

Gratis E-book

Vul hier je voornaam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book!

Gratis E-Book: Creëer de perfecte zachte achtergrond voor je eigen familiefoto's

    We respecteren je privacy. Je kan ten alle tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.

    Copyright 2020 About You Photography ©  All Rights Reserved